EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

TRAM 414

Tenia clar que per la Diada d’enguany estaria al país, però sembla que a la tercera tampoc serà la vençuda. El 10J de 2010 i l’11S de 2012 em van sorprendre de viatge. Aquesta Diada la Via Catalana em passarà literalment davant dels nassos, però malauradament no podré estendre la mà a ningú. Em toca pencar la tarda de l’onze.

Aquest cop tindré la consciència tranquil·la sabent que hi hauré aportat el meu granet de sorra. Col·laboro en l’organització de la Via al districte de Sant Martí i envio tanta gent com puc de Barcelona cap a l’Ebre. A més he retrobat gent de la consulta del 10A. Ja no es tracta de plantar urnes pel dret a l’autodeterminació —a decidir—, ara cal posar tota la carn a la graella —sobre l’asfalt de finals d’estiu— emulant la Via Bàltica que va esperonar la seva independència.

Tram414

Al twitter, on tothom llueix el seu tram d’inscripció a la Via, jo m’hi hi posat el 414 el que hi haurà davant de la cotxera a Sant Adrià de Besòs. Hauré de seguir l’evolució de la Via que pel nord entra a Barcelona seguint la línia T4 i sens dubte la gentada alterarà el servei del tramvia.

Sóc ben conscient de la necessitat d’omplir els trams de fora de Barcelona (malgrat no predicar amb l’exemple), com de qualsevol altra població perquè els trams urbans s’ompliran amb molts espontanis i els anomenats independentistes de sofà: La majoria líquida que descriu Alfred Bosch.

Via Fora Catalans! Tots els que pugueu aneu al Delta. Feu un bon arròs abans de donar-vos les mans. Aneu-hi pels qui com jo no hi podrem ser!

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2019 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »