EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

EI, COMPANYS!

No es una Huelga contra la Empresa pero es importante que ésta vea que la plantilla está unida para poder llevar acabo los grandes retos que en próximas fechas queremos plantearnos para nuestro futuro más reciente.

UGT29M (1)

Abans de res vull agrair l’escrit ofensiu d’aquells que em representen i sempre van amb el Companys a la boca per coaccionar-me per escrit la llibertat de no fer vaga; no tots tenim la mateixa actitud… clarito lo tengo.

UGT29M (2)

Excuses Motius per anar, o no, a la vaga cadascú té els seus i s’han de respectar. Dubto que el comunicat empatitzi amb la plantilla ni ajudi a la unió general dels treballadors com diu perseguir.

Coincideixo en la referència a l’adversa conjuntura econòmica i també crec que és hora d’encarar el futur més recent immediat. Davant del seu silenci en l’augment de l’IRPF em plantejo si val la pena seguir pagant la quota sindical. L’Estat ja em reté un 20% de la nòmina, ja em recapta prou ?massa? per regalar-ho després en la subvenció pertinent. No entenc per què haig de pagar dos cops pel mateix si com bé diuen los problemas económicos todos los sufrimos. Massa car, els números no em quadren; jo també hauré de retallar, amb il·lusió.

Un xic agre? Posem-hi un toc d’humor: #usfelicitofills

Trambesos29M

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »