EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

FART DE PAGAR

És la processó de Setmana Santa que més gent aplega. La Via Dolorosa imposa les seves aturades de penitència amb el seus peatges. Expiem el pecat de ser catalans pagant religiosament les autovies d’Espanya. Fins quan?

 

Aquest Viacrucis és diari, constant; com les morts sense esperança de resurrecció que degotegen a les carreteres que hi circulen paral·leles. Si vols circular segur, paga i calla. Sinistre joc del Susto o Muerte el que se’ns imposa mentre la resta tiren de beta.

Si tots hem de remar per sortir de la crisi que ells també s’hi posin. Fins que la resta no paguin, no vull pagar!, i menys encara sabent que ens volen eternitzar els peatges per mantenir la seva opulència egocèntrica viària a base d’ofegar-nos econòmicament i condemnar-nos en vergonyoses carreteres per on només hi circula la mort.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »