EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

CINISME PER PRINCIPIS

És l’hora de donar corda entre tots resa el malaguanyat eslògan. I la imatge és la d’una Espanya ben engranada amb el mecanisme principal al centre. Diuen que Espanya no és Grècia, ni Xipre… però tampoc Suïssa per més engranatges que hi pintin.

Pankia

La Nova Caja Madrid ara ens diu que vol començar pels principis per donar un nou impuls a l’economia espanyola. I ho il·lustren amb un gran rellotge central marcant l’únic ritme possible gràcies a la corda que —oh sorpresa!― es fa arribar des de l’eix mediterrani. Olé!

No canvia res i tot segueixi igual. Centralisme per principis i a fer més gran el seu forat negre a costa nostra.
Bankia, marxem?

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2021 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »