LA CLAU DE VOLTA
LA CLAU DE VOLTA

LA CLAU DE VOLTA

Les portes per arribar a l’Estat propi només les podem obrir nosaltres. La diplomàcia internacional ho diu ben clar —entre línies—; de moment ens consideren un afer intern espanyol. Som davant la porta, només ens cal obrir els forrellats.

clauer

ElClauer.cat és el manyoc de claus que es va presentar ahir per obrir totes les portes. Preguntes amb respostes per aclarir el camí i esfumar dubtes. Cada una obre un pany per seguir avançant.

El mateix dia en què es presenten arguments basats en dades i el sentit comú per aconseguir la independència des del melic ibèric se’ns respon amb la seva antiga prepotència mentidera que no fa més que esperonar-nos per girar el més aviat possible la clau del nostre futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Idioma »