EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

BONES PARAULOTES

Comença forta i no decau. Em va agafar amb la guàrdia baixa. Tant de bo només fos un cop de puny; va ser un combat de boxa sense treva. El primer bombardeig amb fulls de color de sang proclamant/prometent un món millor es converteix en la quartada per a tot el que vindrà. Paraules [mal]dites que s’esbudellen al mig de l’escenari i que esdevenen antònims. 7 històries sense possibilitat de zàping.

democracia

A mesura que les arbitrarietats i les mentides afloraven i se’ns despullava la hipocresia davant dels nassos al crit de Llibertat i Democràcia la meva ment hi afegia Constitución i Estado de derecho.

Després dels cops de puny, les bufetades i les clatellades d’indignació que vaig rebre em vaig descobrir identificat amb la provocadora primera frase amb què el director presenta l’obra. Fins al 3 de març al Lliure de Montjuïc s’aprèn a odiar la nostra bona Llibertat i la nostra bona Democràcia.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »