EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

DUES PROFECIES AMERICANES

El tabac es consumia només en les cerimònies religioses dels primers pobladors d’Amèrica. L’arribada dels europeus al nou món va posar-lo de moda a casa nostra. Els amerindis van maleir els seus conqueridors advertint-los que si no respectaven el caràcter sagrat del tabac aquest es venjaria. No en van fer cas… Avui sabem que el tabac mata, no tant per la fulla assecada de la planta, sinó per l’ingent nombre de components injectats en cada cigarreta.
1a profecia complerta.

larazon

Pels maies el temps era cíclic, però no pels europeus que el concebem lineal. Aquest xoc de mentalitats s’ha posat de manifest darrerament. Els maies van calcular per aquest 21 de desembre el fi d’un cicle, no pas del món. La portada d’avui del diari que sempre vol tenir la raó relacionant la investidura del nostre nou president amb el calendari maia no deixa de ser curiosa. El 21 de desembre s’acaba una manera d’entendre el món ―i Espanya― tal i com l’haurem conegut fins el 2014, contravenint titular apocalíptics.

Malgrat el genocidi els maies segueixen existint; i els catalans també. Aquest divendres no s’acaba res, comença un món nou arrelat a les piràmides abandonades del Yucatán i a les ruïnes desenterrades del Born.
2a profecia en curs…

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »