EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

MÉS QUE FARTS

N’he perdut el compte; no sé quantes manifestacions portem per defensar el català. Aquest vespre hi ha una altra crida arreu del país. És molt cansat haver de sortir sempre pel mateix, com un burro donant voltes a la sínia, avançar per tornar a lloc. Només els cansats fan la feina, diu la dita; però és que ja no estem cansats, n’estem més que farts de perdre el temps amb les mateixes obvietats.

Abans d’anar a Sant Jaume hauré passat per Sant Martí, per mantenir la conversa setmanal amb l’Stanley, el noi peruà de qui sóc parella lingüística. Aquesta és la meva manifestació avui; parlar la llengua amb algú que l’aprèn, s’hi esforça i l’estima.

keepcalm

Després, amb la feina feta, m’uniré al clam popular que fa temps que exigeix ―per pura supervivència― trencar el jou que ens sotmet a la sínia i poder fer camí, avançar de debò, malgrat el camí a trescar sigui costerut.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »