EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

REFLEXIONS

Aprofito l’anacrònica jornada de reflexió per recopilar un grapat de vídeos que han aparegut aquest dies de campanya. La Junta Electoral Central pot estar tranquil·la, que no s’hi demana el vot per a cap partit, però sí per a un futur millor.

Molt suggerent que la campanya comencés el 9 de novembre, coincidint amb el 23è aniversari de la caiguda del mur de Berlín.

De res servirà, però, la gran manifestació de la Diada si aquella riuada humana no es tradueix en un tsunami democràtic que inundi les urnes.

Amb tot, molts catalans no podran exercir el seu dret a vot. Una vergonya que l’estat espanyol no garanteixi ―o directament no permeti― l’exercici d’aquet dret bàsic en qualsevol democràcia. Votem per ells!

De què ens serveix ser espanyol?, es pregunten cada cop més catalans que a cada declaració del polític mesetari de torn. No és el mateix sentir-se català que ser antiespanyol malgrat la guerra bruta que descarada i barroera amb el Mundo com a gran traca final. Realment la ignorància és atrevida.

No cal fer-nos mala sang i no ens hem de deixar distreure del nostre objectiu. La bilis i les provocacions no s’aturaran després del 25N, al contrari, augmentaran. Responguem-los amb humor, el millor antídot contra la mala baba.

Reflexionem-hi… i demà votem en conseqüència.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2019 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »