EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

DETALLS ESTELARS

M’he adonat que a mesura que ens acostem al 25N reapareixen senyeres i estelades als balcons afegint-se a les que des de la Diada no s’han retirat. Vaig decidir fer un passeig, del Poblenou fins a Sant Martí, per comprovar si en altres barris, a priori no tan catalanistes, passava el mateix. Un treball de camp que em consta que no sóc l’únic que l’ha fet darrerament.

25N Maresme

Passant pels barris del Maresme i el Besòs, recordava els llocs on havíem posat punts de vot durant la Consulta del 10A tot mirant façanes amunt. A la part baixa de la Diagonal i per Rambla Prim l’estelada es fa veure, sobretot perquè tenen l’intensitat de l’acabat d’estrenar que no ja tenen les senyeres de tota la vida. D’espanyoles també n’hi ha, però menys del que m’esperava; durant el Mundial i l’Eurocopa n’hi penjaven moltes més.

25N Besòs

A la tornada vaig observar un altre detall inesperat amb l’home que fa temps que ven carteres metàl·liques a la boca del metro de davant de casa amb la gorra d’España al cap. Ahir seguia amb la seva canterella de cartera aluma a 3€… però amb l’afegitó de ...y cartera aluma de Cataluña a 5€. A la mà hi tenia una d’aquestes carteres acolorida amb l’estelada i al cap no hi portava la gorra. Pur màrqueting, és clar, però l’home es guardava prou d’envair missatges contradictoris que poguessin per judicar alguna venda.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »