EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

RESSORGIR

Just a un mes just per l’11 de Setembre, m’he topat amb una altra metàfora del país. A la Plaça de les Glòries Catalanes ?eternament a mig fer? hi ha aquest plàtan que no en té prou amb el minso espai vital que per llei li va concedir l’autoritat competent.

Resorgir

Què farà l’administració? El talarà per ser massa gran pel lloc que ocupa tot perdent diversitat…? Adaptarà la vorera a les exigències bàsiques de l’inquilí i de pas transformarà la plaça per a què sigui digne del nom amb què és batejada…?

Mentre els dirigents dubten, debaten i no prenen cap decisió l’arbre adverteix amb brots arran de terra que té força per ressorgir si se l’escapsa. La vida s’imposa, no s’atura, i l’arbre, ben arrelat al sòl del país, esquinça la cotilla asfaltada que l’asfixia. Un creixement transversal l’impulsa; des de les arrels que esberlen la vorera fins a les fulles que conqueriran el cel.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »