EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

COMPTEU-NOS-HI!

La manifestació del 10J ens va enxampar de vacances al nord d’Irlanda, la vam seguir des de Derry per internet. Enguany, la història es repeteix i la manifestacó d’aquest 11S en agafa en plena Lluna de Mel pel sud d’Islàndia. Aquesta vegada, però, hem estat previsors. Vam comprar una segona estalada, la de casa la vam penjar al balcó abans de marxar, i aquest migdia l’hem feta voleiar sobre la glacera més gran d’Europa. No s’estava quieta gràcies al vent fred que ens baixava per l’Skaftafellsjökull. Vents de canvi?

skafakatell1

Ara tornem estar enganxats al portàtil amb emoció i la pell de gallina al veure els carrers de Barcelona plens de gom a gom. Hi som de cor. A la munió que s’hi manifesta, compteu-ne 2 més també!

glacera

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2019 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »