EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

SI BEUS NO CONDUEIXIS

L’Ajuntament ha engegat una campanya de prevenció viària aquest mes d’agost; però sembla que el nou consistori es limitarà a turismes i vehicles de dues rodes. Aquest mat la Urbana aturava tot el que circulava per la Diagonal a l’alçada de Selva de Mar; taxis, motos, turismes, ciclomotors, camions, autocars i un tramvia.

Mai abans, des que circula el Tram, havia succeït res de semblant. Bé, de fet, sí; la setmana passada sense anar més lluny. Però en aquella ocasió el tramvia ja estava accidentalment aturat i, com en tot atestat, es va procedir al control d’alcoholèmia pertinent. Però que la Urbana aturi un tramvia i hi pugi per fer bufar el conductor, és la primera vegada.

La comunicació del conductor ens ha causat la mateixa sorpresa que haurà tingut ell i els passatgers en conèixer l’objectiu dels agents. Són d’aquelles coses que no t’esperes per més que el codi de circulació les contempli. Avui, doncs, les incidències del matí han tingut un apunt exòtic: “Unitat amb retard per control d’alcoholèmia”.

No sé si serà casualitat, però aquest company té un art especial per aparcar el seu vehicle cada matí a la cotxera.

Peláez

Dono la meva paraula que la Urbana no en sabia res d’aquesta foto abans de fer el control aquest matí. Per cert; ha donat 0,0.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »