EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

ANGRY CAT

Matar porquets a cop d’ocell. Reconec que és absurd i poc productiu, però hi estic enganxat. Ahir, primera tarda de vacances, vaig fer-ne una maratoniana sessió ben escarxofat al sofà. Volia saturar-me en una teràpia de xoc per deixar l’addicció al joc. Però va ser en Quimet qui se’n va afartar primer i va treure’m de cop els ocellets del cap amb la versió felina del joc.

angry

L’estrèpit de les fustes cruixint va traspassar la pantalla de l’Iphone i va retronar per tot el pis. Amb un sol salt havia aconseguit trinxar més fustes i estabornir més sabates que jo porcs en tota la tarda. En Quimet em va treure del sofà per encarregar-me la primera activitat de les vacances: Viatge a l’IKEA per cercar un sabater a prova de gats.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »