EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

PARAULA DE DÉU

Van congregar-se tots al Fòrum ?el punt de trobada? per rebre les ordres pertinents.

jmj3

L’eucaristia va ser clara i directe exhortant la gran munió de joves cridats per la providència a repoblar les esglésies buides de mig món:

I Déu els beneí dient-los: «Sigueu fecunds, multipliqueu-vos, ompliu la terra i domineu-la; tingueu sotmesos els peixos del mar, els ocells del cel i tots els animals que s’arrosseguen per terra.

jmj4

jmj6

I obrant en conseqüència van sortir-ne tots de cop, en massa, a satisfer la seva fam de ciutat. La megafonia recordava la Sagrada Família com el primer objectiu.

jmj5

Al peu de lletra van sotmetre el primer cavall de ferro amb què van topar-se. Banderes enormes i crits fregant l’afonia acompanyaven llurs actes. Malgrat el reforç de la T4, el primer tramvia que va rebre l’envestida catòlica, va quedar desbordat. A l’andana va deixar-hi un bon romanent d’àvids peregrins que la resta d’unitats que se’ls van anar empassant amb penes i treballs.

 

 

D’altres van obviar el tramvia massificat per difondre la bona nova pel subsòl. A les catacumbes modernes, les entranyes de l’urbs habitades per grans cucs de ferro. En un món on la llum del Creador no hi entra mai també calia dur el missatge d’esperança.

jmj8
 

I va ser així. Déu veié tot el que havia fet, i era bo de debò. Hi hagué un vespre i un matí, i fou el sisè dia.

Sí, la desfilada de l’orgull catòlic, el circuit apostòlic i romà va succeir-se ahir, el sisè dia de la setmana; un assolellat dissabte d’agost.

jmj7

Així quedaren acabats el cel i la terra amb tots els estols que s’hi mouen. Déu acabà la seva obra al setè dia…

Les catenàries apuntant cel i els rails encastats al terra van superar la prova divina. Tramvies amb màxima ocupació sense frau. Cada peregrí validant religiosament el seu viatge, tractant-se majoritàriament de joves italians podríem estar davant d’un vertader miracle!

jmj1

… i al setè dia reposà de tota l’obra que havia fet.

Avui diumenge, satisfet del que acaba d’escriure, el creador d’aquest blog comença vacances tramviàries fins entrat setembre.

 

Amen.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »