EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

LA LÍNIA BLAVA

N’hi ha diverses per la ciutat, gairebé sempre pels mateixos carrers. Malgrat el temps les va esborrant n’he arribat a comptar fins a quatre de paral·leles. Un cop l’any, pel març, se n’hi suma una de nova.

BlueLine (1)
Quan surto a córrer les creuo diverses vegades i des de fa mesos vaig decidir que la propera vegada que aparegués la perseguiria. Aquest diumenge ─just una setmana abans de la gran cita─ el traçat blau ha aflorat de nou sobre l’asfalt de Barcelona.

BlueLine (2)

Quaranta-dos quilòmetres amb cent noranta-cinc metres; així en lletres la distància encara m’impacta més. La reina de les curses urbanes que vol l’asfalt en exclusiva esborrant qualsevol vestigi de curses prèvies que mai no li arribaran a la sola de les vambes.

BlueLine (5)

És un dels reptes que m’he marcat enguany. Després de gaudir-la com espectador o patir-la en silenci des de PCC, aquest 2014 toca cremar-ne els quilòmetres i no deixar de petja aquesta línia fins a retrobar al punt de sortida.

BlueLine (4)
El cronòmetre serà un element decoratiu per a mi. La ciutat ja es prepara per a la festa d’aquest cap de setmana i jo només penso en passar-m’ho bé. El blau sempre m’ha dut sort.

BlueLine (3)

pròxim Publicar

Anterior Publicar

0 Comentaris

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »