EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

APRENENT DE FIDIPIDES

Vaig ser una gota més del riu que naixent de la Font Màgica diumenge va recórrer Barcelona. Vint minuts després del primer tret de sortida va arribar l’hora d’obrir comportes. Xuclat per la marea amb només dues cames per fer camí. Recordo dir-li un ara torno quan als primers metres supero el cartell dels 42 quilòmetres a l’altra banda de l’avinguda.

Marathon14 (1)

Corrent amb el fre de mà posat. L’objectiu és arribar. Controlant el pas, no forçant el ritme, repassant mentalment el traçat, fixant els avituallaments, combatent des d’un principi qualsevol queixa corporal; calor, flat, genolls… ja sabíem on ens posàvem, només unes passes alentides per beure del got i pelar mig plàtan, la resta non-stop.

Tanta preparació i va fallar la tecnologia. El mòbil va dir prou, més de trenta quilòmetres van esgotar-lo. La bateria va fer el darrer sospir passant sota l’Arc de Triomf. Companya de curses l’aplicació va demostrar-me una empatia 2.0. Conscient que ho aconseguiria.

Marathon14 (1)

Gran Via/Rocafort, Meridiana/València, Diagonal/Castella, Jonquera/Garcia Fària, Marina/Pujades, Plaça de l’Àngel i Paral·lel/Sant Pau foren els punts claus de la Marató. Avituallaments per l’ànima allà on el Jordi apareixia per xocar-nos la mà. Tan simple com imprescindible. Ell ja va fer també  la seva marató per trobar un bicing lliure i operatiu on deixar la bicicleta.

La font coronant el Paral·lel era la meta que les cames perseguien d’esma. Algú cridava que només són quatre semàfors! La ment va començar a comptar-los sense recordar que sóc de lletres i sense saber del cert quan semàfors em quedaven vaig veure’m abocat a plaça Espanya. Vaig encarrilar-me a la línia blava i malgrat descriure una corba més oberta que la resta de maratonians vaig gaudir veient com el cartell groc del 42 se’m posava de cara.

La resta; 195 metres d’homenatge.

Marathon14 (2)

El marcador el vaig mirar més tard, un cop vaig ser conscient del que havia fet. Números freds confirmant que l’esportiu, el primer dels tres grans reptes d’aquest 2014, l’he superat amb nota.

Marathon14 (2)

pròxim Publicar

Anterior Publicar

0 Comentaris

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »