EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

UNITAT MÚLTIPLE

Per la Mercè de fa nou anys ja van circular durant tota la nit per donar servei als concerts del Fòrum. Una prova nocturna que no s’ha repetit fins aquest cap de setmana. La T4 ha tornat a circular en composició múltiple i a plena llum de dia per doblar l’oferta de cara als molts esdeveniments massius que s’organitzen al final de la Diagonal.

UM2
Gairebé 70 metres de tramvia que sorprenia els més petits que l’assenyalaven i els més grans que preferien agafar el primer dels dos; no fos cas que el del darrere sortís més tard. Qüestió de temps a habituar-se a la nova oferta del servei. Per càmeres jo estava pendent que el conductor aturés la múltiple al final de l’andana i avisar-lo en cas que s’aturés com un tramvia simple deixant l’altra fora de parada. Patir per res, tothom sabia el que es duien entre mans.

La circulació de múltiples al Trambesòs serà habitual els cap de setmana, com ja ho és des de fa mesos a Trambaix els dissabtes tarda i els dies en què hi ha partit al Camp Nou per a reforçar l’oferta del servei. Justament el Barça ahir va tenir l’efecte contrari, en comptes d’omplir els tramvies els va buidar. Amb el derbi a Madrid a partir de les set no corria ni una ànima pel carrer.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »