EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

ALLÒ DEL FÒRUM

Fòrum2004 (14)
Avui fa 10 anys que Barcelona descobria les millores del seu pati del darrere. Inaugurava el Fòrum en un bast territori ignot de la ciutat al capdavall de la Diagonal. L’avinguda projectada per Cerdà arribava al mar 145 anys després de ser projectada.

Fòrum2004 (12)

Sóc habitual de la zona, tant per passar-hi a diari camí a la feina com per ser un lloc on cremo quilòmetres amb les vambes calçades, i he estat testimoni de com canviava el paisatge. Tant del Fòrum com de la Diagonal fins a Glòries i que avui acullen les noves icones barcelonines.

Fòrum2004 (13)

Recupero avui fotos d’uns mesos abans de la inauguració del Fòrum on els comentaris que més escoltava entre els visitants d’obres com jo eren què anava tot molt endarrerit i que de què anava això del Fòrum?

Fòrum2004 (2)

Fòrum2004 (5)

Fòrum2004 (6)

Fòrum2004 (4)

Fòrum2004 (1)

El continent s’entenia però del seu contingut se n’ignorava tot.

Fòrum2004 (3)

Enmig de les tanques i la pols ja s’hi reconeixien les vies del Trambesòs. La urbanització de la zona va tenir en compte el tramvia que sense tanta expectació mediàtica com el Trambaix va fer les proves i va inaugurar-se sense fer soroll. El 8 de maig el 2004 la T4 entrava en servei entre l’estació de Sant Adrià i Glòries. Algunes parades que eren al mig del no res avui tenen una afluència de viatgers inimaginable fa just una dècada.

Fòrum2004 (9)

Fòrum2004 (10)

Fòrum2004 (11)

Amb les obres del Fòrum l’antiga cotxera va desaparèixer. L’autobús va deixar pas al tramvia al final de la Rambla Prim. Ara que faig fotos de les obres que tenen panxa enlaire Glòries, m’agradaria fer un post com aquest d’aquí 10 anys on les vies del tram apareguin en la urbanització de la nova plaça per seguir Diagonal amunt…

Fòrum2004 (7)

Fòrum2004 (8)

 

 

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »