EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

L’ÚLTIM TREN

Sempre he sentit a dir que els països escandinaus tenen les taxes de suïcidi més altes del món. Hiverns de foscor gairebé absoluta no ajuden l’esperit. Katarinavägen és la millor avinguda per gaudir d’Estocolm. El fet que discorri per sobre d’un penya-segat també la deu convertir en un lloc predilecte de la capital sueca per acomiadar-se del món.

Viure

L’alçada és considerable. Si no la palmes amb la primera patacada, la via del tren garanteix una doble assegurança de mort. Això si la catenària no t’electrocuta primer o et sega el coll. Mort segura; fet xixina. Potser per això, algú va escriure amb lletres ben grans que s’ha nascut per viure per mirar de convèncer a l’últim moment els més desesperats… o per evitar més retards en la xarxa ferroviària.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »