EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

RUBINADA POLÍTICA

L’afer Pujol ha caigut com tempesta d’estiu. Sense avisar. Curta però intensa. Els trons s’han deixat sentir arreu del país malgrat la pluja ─de milions─ va caure fa temps a les capçaleres de les valls d’Andorra.

L’expresident ha confessat abans que cap filtració acabés convertida en portada d’un rotatiu espanyol. El podrimener familiar elevat a paradigma polític català esdevenint barricada de l’status quo per aturar la independència.

AferPujol

Si l’Estat espanyol hagués vetllat pels interessos dels ciutadans ho hauria descobert fa temps, i s’hauria evitat una evasió de diners superior de la que ara se’ns parla. No, l’Estat ho ha esbombat ara perquè l’interessa i ataca amb tota la merda que pot. Perquè de merda n’hi ha. És precisament gràcies al procés que viu Catalunya que ens hem assabentat que el Molt Honorable no n’era tant.

La rubinada viscuda al riu Corb fa uns dies exemplifica perfectament l’oportunitat que la independència ens dóna per fer net. La força de l’aigua escombra les rèmores de la llera seca. Una forta remor i una paret de canyes, brossa i fang precedeix la torrentada de la pluja riu amunt. Com també passa a la riera d’Arenys; on tot va començar amb un simple referèndum municipal ara farà 5 anys.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »