EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

VRUTAL

La vigília de l’11 amb els companys de l’ANC a Sant Martí vam fer la marxa de torxes des de la seu del districte fins al Fossar. Encapçalats pel Regiment de la Ciutat hi va acudir més gent que mai. Emocionant passar a tocar del vèrtex de la V a Glòries i tothora acompanyats pels clàxons dels cotxes amb què se’ns creuaven i amb visques i aplaudiments des de no pocs balcons. L’arribada al Fossar; sense paraules.
3 segles guardant-ne la memòria.

Vrutal (1)

Vrutal (3)

Vrutal (4)

Vrutal (5)

Vrutal (6)

Vrutal (7)

A la tercera va la vençuda. Enguany sí que he pogut assistir-hi.
Fa dos anys vaig haver de mirar la manifestació per internet i l’any passat la Via va passar-me per davant mentre estava a la feina.
Des de bon matí, amb armilla verda col·laborant en un dels accessos a Glòries. Cívicament desbordats per la gentada vam unir-nos a la festa reivindicativa a la Gran Via. Vaig poder lluir per fi la samarreta groga. Érem més que mai; en el meu cas era del tot cert.
3 segles després encara hi som.

Vrutal (8)

Vrutal (9)

Vrutal (10)

Vrutal (18)

Vrutal (11)

Vrutal (12)

Vrutal (13)

Vrutal (14)

Vrutal (15)

Vrutal (16)  Vrutal (17)

Aquesta setmana s’encadenaran ─i s’acceleraran─ fets, decisions, i esdeveniments clau per recuperar pacíficament i democràtica la nostra sobirania arrabassada a sang i foc just ara fa tres cents anys.

I tot gràcies a la força de la gent!
Per seguir sent ─com a mínim─ 3 segles més.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »