EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

E PUR SI MUOVE!

Galileu Galilei, després d’abjurar de la teoria heliocèntrica davant la Santa Inquisició, va mastegar entre dents els seu famós I tanmateix es mou!, convençut com estava de l’error en què queia l’Església Catòlica. Quatre segles després el Vaticà neteja la seva consciència i honra la memòria de l’astrònom, físic i matemàtic italià amb l’exposició Astrum.

Espelmes

Rectificar és de savis, potser per això l’Església va incorporant enginys de la ciència moderna al seu dia a dia; com aquesta màquina expenedora a Santa Maria de Caldes de Montbui. Tant de bo els llantions serveixin també per il•luminar el camí a l’Església en la seva posada al dia dogmàtica.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »