EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

VISIBILITAT

Sempre que hi ha cap esdeveniment amb una afluència massiva de ciutadans a la ciutat es reforça l’oferta del transport públic. És ja habitual que quan el Barça i l’Espanyol juguen a casa el metro allargui l’horari, com ho fa el Trambaix. O que es reforci el servei si fan actes multitudinaris al Fòrum o a les platges, com ho fa el Trambesòs. I en nits com la de Cap d’Any, Sant Joan o La Mercè el servei és non-stop.

Els mitjans de comunicació esmenten sempre el metro i els ferrocarrils… però obliden sovint que el tramvia tampoc no dormirà. Aquest menysteniment potser és degut a la manca d’implantació territorial del servei i que fa que bona part de la ciutat no l’hagi incorporat encara en el seu imaginari de mobilitat diària.

Però fa unes setmanes, amb la Red Bull Air Race, el tramvia que també havia millorat freqüències sí que apareixia amb el seu logotip de “T en diagonal” en tots els cartells instal•lats on s’informava de la situació de tots els transports del front marítim. Massa maco per a ser veritat.

Trentram

Però no sé si deuria tractar-se d’un error tipogràfic, de si l’organització va creure que feia més patxoca parlar de tren o de si no tenien encara prou clar què és això del tramvia.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »