EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

SEX MACHINE

Avui en tenia ganes. Feia dies que no en tastava cap i quan l’ha vista exposant-se al carrer no se n’ha pogut estar. Ha preguntat el preu i se l’ha endut a casa. La porta en braços corrent escales amunt imaginant com se la menjarà. No pararia mai; el seu coll no en té mai prou d’empassar-se’n el suc.

La porta del pis espetega rere seu i rodolen per terra. Al mig del passadís l’engrapa i la fot damunt la taula. El perfum lleugerament cítric el perd i no fa fàstics quan les mans noten el tacte de la seva pell de taronja. S’humiteja els llavis amb la llengua assedegada de dolçor.

Amb l’instrument en tensió ―sempre l’endolla bé―, la penetra sense compassió i ella deixa que l’aparell l’esberli de dalt a baix alliberant el seu secret, càlid i sucós, natja avall. Ell furga; amunt i avall. Només descansa per llepar-se els dits amarats dels esquitxos d’ella. La màquina se li encalla entre gemecs i ara ho prova a dreta i esquerra fins que ambdós s’esgoten.

Ella, feta una autèntica pelleringa, ja no pot donar més de sí, i ell la llença al cubell. Amb la mà encara tremolosa s’acosta el fruit de tant d’esforç a la boca convençut que les valencianes són sempre les més apassionades.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »