EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

HOLA TARDOR

tardor [1575; del llatí tardatio, -ōnis ‘acció de tardar’, que donà l’occidental tardaó, convertit en tardor per influx del sufix de mots abstractes -or, alteració consolidada amb els der. tardorada, tardorejar, tardorenc]

Doncs sí, l’estació que més m’agrada sempre arriba tard. Si per mi fos de l’abril passaríem directes al setembre. No només els rius pateixen l’estiatge fins gairebé perdre el cabal d’aigua. A mi l’estiu m’esllangueix; la calor em xucla l’energia, la xafogor m’aixafa l’ànim i és clar, així no hi ha qui surti a córrer. La fresca que l’equinocci d’aquesta matinada ens ha dut per fi m’ha eixorivit. He celebrat l’arribada del temps rúfol tot calçant-me les vambes per arribar-me fins al Vela.

A l’hora de dinar el telenotícies parlava de córrer a ciutat i la contaminació; malgrat l’estudi pioner que estan fent, tot indica que confirmaran el sentit comú. A Barcelona millor córrer per Collserola o la façana marítima. Res de nou.

Running

Després del cafè, havent vist el temps i assegurar-me que per fi les temperatures s’han tornat centreeuropees, he apagat la tele i m’he posat davant l’ordinador per repetir els dos reptes que enguany he superat amb nota. Avui era el millor dia per formalitzar les inscripcions a la Mitja del febrer i a la Marató del març.

Els paisatges dels meus entrenaments com ja vaig fer l’any passat seran les platges i Montjuïc. Un mar i muntanya òptim per obrir boca i guanyar-me l’asfalt urbà per a d’aquí poc menys de mig any.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »