EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

KEEP CALM & VOTE 9N

Unitat, segons la tercera accepció del diccionari és; Totalitat de coses múltiples.

Els milers de persones que diumenge cridàvem ─i exigíem─ justament això: Unitat. Tots a la una. Sumatori de forces. Unitat d’acció. La candidatura unitària és cosa seva, però la unitat del país és cosa de tots.

19oct (1)

La batussa de pati de col·legi amb què els polítics ens avergonyeixen els retrata. És l’acusació de ”i tu més” per evitar quedar com el dolent de la pel·lícula, i marcar territori davant d’un mirall trencat. El que ens hi juguem és massa important. Considero que tots en són responsables de fer-nos perdre el temps. Culpables de fer política petita.

19oct (2)

El 9N segueix endavant malgrat els polítics. Els milers de voluntaris que fem campanya a peu de carrer, els 30.000 apuntats ja al web de la Consulta, els que truquem a les portes fent la gigaenquesta i interactuem amb la gent tenim clar el què volem: Unitat d’acció.

Anem llençats; el punt de no retorn fa temps que l’hem passat i si els polítics ara tenen la vista ennuvolada la majoria del país veu l’horitzó amb claredat.

19oct (3)
Malgrat l’emprenyament que porto a sobre estic tranquil ─és allò del keep calm  ─, perquè estic convençut que la polseguera d’aquests dies s’esvairà i prendran consciència que l’espectacle no es pot tornar a repetir. No hem arribat fins aquí per suïcidar-nos. Catalunya votarà dues vegades abans de primavera. Qui no ho entengui es trobarà primer desautoritzat el 9N i escombrat del Parlament i de la història a cop de vot.

 

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »