EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

AL·LEGORIES

Malgrat la tempesta política el marcador de Sant Jaume va acostant-se segon a segon al 9N. Encara no l’havia vist i vaig voler assegurar-me de què encara descomptava el temps.

Vaig seguir carrer Ferran avall encara amb el record dels turistes que s’hi feien fotos quan va assaltar-me la primera imatge. Cap acte de l’ANC ; només una botiga de dolços. Metàfora del moment, del país. Submergits en un present fosc un futur radiant i llaminer. Sí o Sí un país millor.

Al·legories (2)

Amb aquesta imatge a la retina aviat me’n va assaltar una altra des d’una històrica finestra bruta i tancada. El senyor Netol netejant la democràcia. Sense cap drap només amb un vot; convidant tothom a obrir finestres, per mirar a l’altra banda, per canviar d’aires, per ampliar horitzons.

Al·legories (1)

I més a prop de casa, en una cantonada sobre les portes d’un armari elèctric, un avís per a qui tempti en emmordassar la ciutadania, per a qui intenti curtcircuitar la democràcia per mantenir privilegis. Traduït per a qui no ho hagi entès encara: Els catalans hem deixat de ser mesells.

Al·legories (3)

Les parets parlen perquè el país encara no és lliure.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »