EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

OLIMPÍADES TRAMVIÀRIES

Aquest cap de setmana TRAM organitza el Tercer Campionat Europeu de Conductors de Tramvia. La competició posa aprova la perícia del conductor amb el manipulador de conducció.

La idea original és alemanya. El 2012 Dresden celebrava els 140 anys de la seva xarxa tramviària i va convidar diverses companyies tramviàries europees per unir-s’hi amb un seguit de proves a cotxeres i en línia. L’any passat Budapest, coma guanyadora, va prendre el relleu i enguany nosaltres fem d’amfitrions dins dels actes del desè aniversari de la recuperació del tramvia a Barcelona.

team BCN

Avui arriben els 16 equips convidats: Berlín, Bilbao|Vitòria, Budapest, Dresden, Norrköping, Leipzig, Lió, Madrid, Múrcia, Oradea, Parla, París, Rotterdam, Stuttgart, Tenerife i Viena.

Dissabte entrenaran a les cotxeres de Trambaix a Sant Joan Despí i fent circulació entre Bon Viatge i Sant Feliu|Consell Comarcal per habituar-se al material mòbil.

OlympTRAM

Diumenge serà l’hora de la veritat entre Wellington i Ciutadella|Vila Olímpica amb la gimcana de proves previstes. Tramvies amunt i avall, a contravia i m’imagino que sense parar de tocar campana i tirar patins per frenar en un carrer on les fulles dels grans plàtans entapissant la plataforma no facilitaran les coses als participants.

La paradoxa és que al Campionat no s’hi podrà arribar en Tram. El tramvia estarà literalment de festa. Un servei de bus gratuït, però, farà el tram de la T4 entre Glòries i Ciutadella que quedarà fora de servei fins a la tarda en què es lliurarà el trofeu al guanyador.

TrofeuTRAM

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »