EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

TRIPLET

No parlo pas de futbol, ara que tot just comença la segona part del Barça Madrid, sinó a el profitós cap de setmana que ara s’acaba. Tres reptes en àmbits ben diferents ―laboral, personal i social― dels que crec que me n’he sortit amb nota. Per cert gol d’Slatan.

Aquest cap de setmana tenia festa, per tant laboralment parlant era fàcil de portar, però dissabte a la tarda vaig cobrir la baixa d’un company del centre de control. Feia dos mesos que havia acabat les substitucions d’estiu i patia per si no recordava res… Vuit hores sol amb la responsabilitat de fer funcionar la xarxa tramviària si es presentava qualsevol incidència. Tranquil·litat… només un monopatí que va acabar sota un tramvia. Un ensurt adrenalínic fins que la conductora em va dir que el jove propietari havia pogut saltar-ne i quedar sa i estalvi a la rambla de la Diagonal.

Aquest matí he posat a prova la meva resistència física i mental. Després de dies de molèsties al genoll esquerre a les nou del matí he pres la sortida de la 86ena Jean Bouin. 10 quilòmetres a bon ritme, completant el recorregut per l’Eixample, Ciutat Vella i Montjuïc en 51’03’’. Tractant-se la primera cursa professional que corro no està gens malament. Els genolls no s’han queixat… i com a premi aquesta mateixa tarda ja m’he inscrit a la Cursa dels Nassos. Acomiadaré l’any fent salut i esperant baixar dels 50 minuts.

Amb la moral ben alta després de la superació personal; una bona dutxa relaxant i acte d’afirmació nacional al Fòrum. La sala del centre de convencions ha quedat petita per encabir les més de 3.500 persones que hem assistit a l’acte de presentació de les consultes populars sobre la independència que s’han convocat a 161 municipis del país el proper 13 de desembre. La societat civil es mobilitza sense la tutela d’institucions, tribunals ni partits polítics. Il·lusió i ganes de fer bé les coses. El dia 13 seré a Solsona vivint de prop la jornada amb enveja esperant el dia en què la capital de Catalunya també es decideixi a decidir.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »