EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

SÓC CANDIDAT

M’he fet candidat de Junts pel Sí.

Perquè em sento protagonista d’un moment únic; històric. Lluny d’un brindis al sol, ara és l’hora de menester totes les eines per prendre les regnes del nostre destí.

JuntsxSi

Perquè em considero ciutadà i no súbdit de ningú. I menys d’un règim dictatorial que va imposar-me un rei. L’única restauració monàrquica que hi hagut al món restaurada després de la Segona Guerra Mundial.

Per dignitat; fart de sentir-me dir el nom del porc només per ser com sóc, haver de donar explicacions per parlar en la meva llengua i que els que se suposen han de vetllar pels meus drets se’m pixin a la boca.

Per la il·lusió de construir una societat més justa i cívica; impossible en l’actual marc legal totalment fossilitzat, arnat, ineficaç i viciat.

Per què em sento unit pel fil roig de la història amb tots aquells que han lluitat i s’han deixat la pell per a què avui estiguem a punt d’aconseguir-ho tot. De vèncer, no contra ningú; sinó de guanyar-nos el futur.

Per una Justícia ràpida i eficaç, sinó ja no deixa de ser justa. Com la que patim avui; que en comptes de tancar casos i esclarir les trames de corrupció n’allarga els terminis i estira els casos com un xiclet per abatre tothom qui no es plegui als seus foscos interessos polítics. Vull que es condemni els culpables i corruptes sense dret a indult.

Perquè estic fart del Low Cost i és més que evident que no gaudim la qualitat democràtica que tinc interioritzada de petit a escola.

I perquè no hi ha dubte possible entre un Estat que no permet expressar-nos i una República que ens demana l’opinió abans de néixer.

JuntspelSÍ

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »