EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

LA META

Aquest any tornaré a fer el canvi d’any dormint. M’ha tornat a tocar treballar l’1 de gener a primera hora. Tal i com ens deixa l’economia el 2009, això de la feina aviat serà un privilegi més que no pas una obligació. Ja que la feina s’imposa he decidit fer de la necessitat virtut bescanviant el gotim de raïm i les dotze campanades per les sabatilles esportives i deu quilòmetres d’asfalt.

En Forrest Gump corria sense saber exactament on havia d’anar, jo en principi sí… a la línia d’arribada. Però un cop he agafat el ritme la ment m’ha volat, encara que els bessons se’m carreguessin i el genoll esquerre es queixés; el cervell se n’ha desentès del tot. Els pulmons i el cor han seguit manxant sense esforç aparent i a cada gambada anava deixant enrere l’any.

No n’he estat conscient de tot això fins que encarant la darrera recta no he sentit la música que sempre acompanya els darrers metres. La injecció de moral que m’entrava per les orelles m’ha fet obrir la boca… no pas per agafar aire ni cremar-lo cames avall…

El meu esperit és qui tirava de mi i m’ha volgut brindar un d’aquests moments en què no em reconec. És ell qui m’ha obert la boca i m’estirava carrer enllà, vers una línia d’arribada que m’ha semblat massa a prop per la força que m’ha sortit no sé d’on. Lluitava contra el meu genoll, contra les meves pors, contra el meu estrés, contra el meu passat, contra el temps… fins que el cronòmetre de l’arc de triomf inflable m’ha dit que per aquest any ja n’hi havia prou.

Esbufegant m’he fet creus d’haver rebaixat en més de dos minuts el temps de la darrera cursa. Exhaust però molt optimista he saldat comptes amb l’any. Quan m’ha sonat el xip que duia lligat als cordons en traspassar la meta he deixat de córrer, però he passat el relleu al 2010. Vejam si així comença embalat i amb ganes d’ajudar-nos a tots a dur a terme els propòsits d’aquesta nit.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »