EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

[IN]COMPETÈNCIES

Avui és el primer dia feiner des què el servei de rodalies ha estat traspassat a la Generalitat. Una de les primeres proves de foc. Massa anys de deixadesa i mala praxi han dut el ferrocarril d’ample ibèric a un atzucac exasperant. La pintada a l’estació de La Garriga d’un sofert usuari és prou explícita.

LaGarriga

El govern català ja va advertit que ningú esperés miracles a partir de l’1 de gener; caldrà mínim un any per veure millores tangibles. Hi estic d’acord. Millorar un servei ferroviari en què no es té competències ni en vies, ni estacions, ni catenàries ni tampoc el finançament adient… serà tot un miracle.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »