EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

MET NOËL

Fa tres setembres a Akureyri, al nord d’Islàndia, vam endinsar-nos al Jardí de Nadal . No deixa de ser una fira de Santa Llúcia non-stop dins d’una casa de fusta convenientment engalanada. Tot l’any obert, tot l’any Nadal.

Met Noel (1)

Però passejant pels voltants de la casa vam topar-nos amb la bugada estesa del propietari, i és clar, no em vaig poder estar d’emprovar-me-la. Val a dir que m’anava perfecte malgrat la foto que em va fer el Jordi surti gras.

Met Noel (2)

PD: Nadala islandesa que malgrat el títol Ég sá mömmu kyssa jólasvein (Vaig veure la mare besant Santa Claus) és molt més innocent del que sembla. :p

pròxim Publicar

Anterior Publicar

1 Comentari

  1. Pons 25 de desembre de 2015

    Potser li falta blancor a la teva barba

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »