EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

SE’NS RIFEN

La deessa Fortuna va decidir ahir repartir la pluja de milions que va negar a Catalunya en la passada Grossa de Nadal. El primer premi de la Rifa de Reis, directament, de pet, íntegrament a Castelldefels. Enhorabona! El 58.588 és una xifra que fa patxoca, de les que t’entren pels ulls, fins i tot té ritme amb tanta corba i cadència numèrica…

58588

Els números poden ser vermells, negatius… se’ls pot interpretar, però no tenen gens d’ànima. Són els mercenaris de la crua realitat. I aviat es va saber que el 88% del dècims van ser retornats a Madrid la tarda abans. Els dos dígits finals del premi indiquen sarcàsticament el reintegrament que la grossa catalana aportarà a les arques d’hisenda. Hisenda som tots… però alguns més que d’altres. El segon premi va viatjar a Almagro. A Castella La Manxa sí que van saber vendre-ho tot!

Els Reis van deixar per casa unes entrades de teatre per anar la mateixa tarda a la Villarroel. “Boulevard” de Carol López és un bombó àcid sobre els intríngulis que precedeixen una estrena teatral que no podeu deixar passar! Els Reis la van encertar de ple… però també van voler donar-me una explicació sobre el regust agredolç de la seva Rifa a Castelldefels quan un dels personatges ―literalment― deixa anar: ―Sou catalans; per tant heu de treballar el doble!

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »