EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

AVATAR

Un selfie on cedeixo el protagonisme a la fantàstica decoració del sostre. Entre sorbet i sorbet de llimonada vaig fer un contrapicat aprofitant els miralls que fan de taula al Cafè New York de Budapest. Em va quedar prou curiosa com per fer-la servir d’avatar.

Avatars (1)

Una fotografia que la intel·ligència artificial és evident que encara no sap apreciar. Veient l’anàlisi fotogràfica la meva sorpresa s’enfila fins el 110%.

Després vaig voler que m’endevinés l’edat. Me’n posaven 26. Gràcies! Sincerament, crec però que me n’haurien de posar 69 pel fet que la foto està feta a l’inrevés, no? Un altre joc de paraules que les màquines no entendran mai.

Avatars (2)

Vés per on, tinc una combinació especial de qualitats que molts m’envegen. Per una banda semblo (Semblo? És a dir que no ho sóc, oi?) experimentat i segur; i per l’altra sóc sensual i refrescant (vaja que sóc la fórmula Coca-Cola i jo sense saber-ho).

“La seva anàlisi fotogràfica ha demostrat que la meva aparença resulta sorprenent.” A mi el que em resulta sorprenent és la seva anàlisi fotogràfica de pa sucat amb oli.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

1 Comentari

  1. Pons007 9 de març de 2016

    O simplement que el software no està preparat per mirar fotos del revés

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »