EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

SENTIT COMÚ

Agafa fama i posa’t a jeure. L’ajuntament sembla que s’ha pres la dita al peu de la lletra. El disseny ha donat nom a Barcelona però darrerament sembla que hi ha il·luminats que avorrits dins el cotxe oficial han decidit que ara la moda és renyir-lo amb l’ús del sentit comú. La Gran Via, per exemple, al seu pas per Sant Martí es va remodelar amb voreres amples i faroles de disseny…

Il·luminats

Fins que arribes just a l’alçada del carrer de la Democràcia ―mira que té pebrots la cosa― on la vorera s’estreny i el fanal t’obliga dictatorialment a exercir el teu dret a decidir. O trepitges la gespa sent un mal ciutadà o t’arrisques a morir envestit per l’autobús. És evident que molts ciutadans/vianants han votat democràticament pel sentit comú.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »