EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

EL CLAU D’EN JOSEP

Cada dos per tres apareixen estudis sobre els hàbits sexuals de la població; freqüència, postures, llocs, horaris, durada de l’acte i no sé quantes coses més. Gairebé són estadístiques patrocinades per les cases de profilàctics. M’imagino que aquest deu ser el motiu pel qual no em sona haver escoltat, ni llegit mai enlloc, si hi ha cap estadística que relacioni el moment del clau amb l’hora del part. Això aniria en contra dels interessos de la indústria del condó que posaria en dubte la seva fiabilitat, és clar.

Alguna cosa em diu que el polvo en concret que motiva la meva reflexió sí que portava data i hora d’arribada exacta de la cigonya. Està escrit i va ser profecia que un dia com avui de fa un parell de mil·lennis un ésser alat i asexuat anunciavama una dona soltera i devota que seria mare sens pecat ni intercanvi de fluxos adeneístics. Verge Santíssima!

No voldria ser ―ni semblar― irreverent, però la natura demana el seu temps per aquestes coses i avui, 24 de març, manquen exactament nou mesos per Nadal. És curiós que gairebé sempre coincideixi aquesta data amb la Quaresma; la temporada cristiana d’abstinència carnal per excel·lència.

Però posats a crimpensar; no és cert també que fa quatre dies era Sant Josep i que a València sempre ho celebren amb molts de petards i  que ho cremen tot amb passió mediterrània donant la benvinguda a la primavera que la sang altera… Quan trona un petard immediatament els coloms fugen espaordits de qualsevol banda i no s’estan per romanços ni encàrrecs divins quan just volen per salvar llurs plomes.

Ara que el Vaticà ha admès l’evidència que a Irlanda el deixeu que els nens s’acostin a mi s’ha dut al peu de la lletra, segurament s’atrevirà a revelar el sentit d’aquesta altra màxima tan castissa: ¡Fíate de la virgen que tuvo un hijo!

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »