EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

TALISMÀ

El PEl Passatge del Cementiri Vell, un dels racons més rònecs del Poblenou, és el darrer obstacle que impedeix el carrer Llacuna de desembocar rectilini fins a platja tal i com el va traçar Cerdà. Convençut que la voràgine del totxo el convertiria aviat en un record vaig fer la foto. Algú va tenir la mateixa impressió i va pintar-hi una gran flor negra damunt l’enorme nínxol d’entrada a l’antic mesón.

Talismà

Però aquestes cases abandonades d’aspecte sòrdid aguanten encara dempeus l’embat del nostre temps. Qui sap si el tranquil veïnatge de la necròpoli ha acabat convertint el que era una flor de comiat en l’exorcista d’excavadores especulatives que ha permès que el passat encara visqui entre nosaltres.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »