EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

GIMCANA

Un lloc: Passeig del Migdia cantonada amb carrer de Can Valero.

tmb193 1

Un fet: L’autobús no s’atura quan alço la mà.

Una reacció: @bus!!#.[(&%)?!]193*:o! 🙁

El conductor, sense intenció de frenar en cap moment, va improvisar en llengua de signes que havia d’anar més endavant per pujar; que allà ell no s’aturava. L’autobús propulsat a gas natural s’amaga rere el revolt camí del Castell de Montjuïc. Em miro el Jordi que també em mira flipat perquè l’autobús ens ha ignorat. I girem el coll per assegurar-nos que la parada no s’ha esfumat. La parada ―on només passa el 193― i la noia en roba interior fent bus-stop encara hi són.

tmb193

Esperàvem la línia circular del Parc de Montjuïc per baixar a la plaça d’Espanya. He fet servir la parada 2325 altres cops; tant per pujar com per baixar del bus. Ahir, a les 7 del vespre, em vaig preguntar per què TMB s’ha pres la molèstia de substituir recentment ―les cicatrius a la vorera així ho indiquen― l’esquàlid pal de parada per una marquesina amb l’encaminador d’invidents i el punt per a PMR per ACCEDIR a l’autobús si aquest no s’hi atura pas?

[inici mode demagog]Així es gasten els diners dels nostres impostos!? Fent parades inútils en plena crisi!?[fi mode demagog] Em vaig remirar l’horari i el recorregut de la línia, però enlloc deia que havia d’anar a la següent parada ―la del Castell de Montjuïc― per a pujar-hi. Proper autobús en un quart d’hora. Passem i baixem a peu després de fotografiar l’escena del crim. La queixa ja està en mans de TMB; us mantindré informats.

Anàvem desfent el trajecte a peu rajant del conductor, de l’autobús i del vent que fotia quan la parada anterior ens saluda amb una sonada falta ortogràfica. La indignació em fer fer una altra foto:

tmb193 2

Però no hi ha dos sense una tercera:

Decidim escurçar el trèquing imposat baixant pels Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer sense deixar de rajar de TMB fins que ens topem de morros amb la porta de sortida tancada: @ajuntament!!#.[(&%)?!]TMB193ñ#*:o! Amb el puny alçat a la càmera de videovigilància mentre saltem com a simples delinqüents la tanca amb el cadenat passat. Just salto a l’asfalt del carrer Tarongers ―sense U― quan ens passa per davant altre cop el 193: @bus!!#.[(&%)?!]193*:o!  em miro l’horari del parc. De 10 del matí fins al capvespre. [inici mode demagog]Quina hora és el capvespre si encara s’hi veu!? Ja apliquen l’horari d’estiu abans de canviar l’hora aquesta nit!? Fantàstic; l’autobús no ens deixa entrar i l’ajuntament no ens deixa sortir![fi mode demagog]

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »