EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

VISIONS DEL MÉS ENLLÀ

Havia pensat titular el post com El Gran Germà, però no volia que ningú es confongués. No penso parlar de la prostitució televisiva del concepte literari d’Orwell. Només sé ―perquè en parlaven tots els diaris gratuïts― que anit es feia “la gran final” del programa. Al final m’he decidit per l’actual encapçalament, perquè de forma literal és del que realment vull parlar.

SoichiLLUNA

SoichiLLUNA2

En el meu procés de familiarització amb twitter he arribat més lluny del que em pensava. Encara em queda molt de camí per recórrer però vés per ja on he arribat a la Lluna. M’he fet seguidor d’Astro_Soichi. És un astronauta de l’Agència Espacial Japonesa que cada dia twitteja des de l’Estació Espacial Internacional regalant-nos imatges tan espectaculars com aquestes.

SoichiGRECIA

SoichiAMAZÒNIA
Al twitter de la dreta van apareixent els enllaços de les seves instantànies. Ahir va celebrar els seus primers 100 dies d’òrbita al voltant del planeta, el mateix dia que a Ginebra la ciència aconseguia per primera vegada recrear l’instant immediat al Big Bang. Sempre m’han meravellat aquestes coincidències, si és que ho són.

SoichiSUEZ

SoichiARÀBIA

La meva efemèride és més molt modesta; he descobert el twitter quan complia els quatre anys d’existència; el microbloging em sedueix més del que em pensava. Altre cop les paradoxes de la vida al davant. Tota la magnificència de l’univers a la pantalla del mòbil. Veient tot això, no puc fer més relativitzar-nos i m’imagino en Sochi ―quina enveja!, marejat de tanta volta interplanetària― guaitant-nos per la finestra des d’allà dalt sense veure ni rastre de les nostres misèries.

SoichiFUJI

SoichiBARCELONA

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »