EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

ATAC DE SINCERITAT

Agraeixo les declaracions d’en Gregorio Peces-Barba.

Agraeixo que compari Portugal amb Catalunya, reconeixent que són dues nacions diferents de Castella. Evidencia la concepció castellanocentrista d’Espanya, on la nació mesetària és l’única legitimada per decidir el futur de tots els pobles peninsulars; nos quedamos con Portugal y dejamos que se vayan los catalanes.

 

Agraeixo que per fi hagi verbalitzat públicament una cosa que yo siempre me pregunto… L’adverbi “siempre” és important; admet que les seves paraules no són cap estirabot, sinó d’una mena de turment que li ronda pel cap; Igual nos hubiera ido mejor.

 

Agraeixo que manifesti la seva fatiga -que comparteixo- per la relació entre una Espanya impotent d’assimilar una Catalunya que pretén canviar una Espanya castellana encantada d’haver-se conegut.

 

Agraeixo també el to burlesc, la fatxenderia i el mal gust de fer broma amb els morts dels bombardejos fets per l’exèrcit espanyol des del castell de Montjuïc.


Por la boca muere el pez
, senyor Barba. La vergonya aliena que produeixen les seves excuses d’avui a la ràdio de ben segur hauran acabat de convèncer encara més catalans que ens cal l’autonomia de Portugal.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »