EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

L’APOCALIPSI

Europa bufa fort. El panorama ibèric és tan desastrós que ha decidit fer net d’una vegada. La previsió anuncia que la tramuntanada que fa mesos afecta Portugal arribarà a la resta de la península el proper divendres.

Apocalipsi

Les boires s’esvairan de cop. Els cagadubtes deixaran d’ostentar el poder, seran escombrats per gent que per fi governarà. Divendres abaixarem primer el cap i contemplarem la magnitud real de l’immens femer ?mil cops negat? on ens enfonsem. Després aixecarem la vista i per fi veurem l’horitzó d’aquest camí per on ens arrosseguem.

Sabrem si la terra és plana i el camí ens aboca a l’abisme, sense més; o si el pedregar s’enfila muntanya amunt però amb un futur que valgui l’escalada. Cal deixar anar ja el llast si volem guanyar el cim.
S’ha acabat el bròquil!, diu Alemanya que paga Europa, farta de la prepotència espanyola.
S’ha acabat el bròquil?, dirà Catalunya que paga Espanya, farta de la prepotència espanyola?

S’acosta el dia D. Cauran pedres sobre tothom, als catalans encara més i a molts els caurà la bena dels ulls. Ja cal que ens afanyem a fer camí, sinó la ventada se’ns ho endurà tot. I per començar, aquest divendres 13 serà tan devastador que esborrarà de l’imaginari català el dimarts 13 com el nostrat dia de malastrugança.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »