EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

EUROPA EN JOC

Ahir, abans del concert contra la sida al Palau Sant Jordi, vaig passejar-me per l’Anella Olímpica. Milers de persones omplíem el recinte fent temps abans que n’obrissin les portes. Feia goig veure tanta gent unida per a una tan bona causa: Altruisme. Tots d’acord, tots junts per lluitar per una causa noble… fins que vaig arribar a la Plaça d’Europa i em va colpir el missatge que hi ha esculpit en una de les seves parets.

…”una Unió cada vegada més estreta entre els pobles d’Europa en les quals les decisions seran preses de la manera més propera possible als ciutadans. “
TRACTAT DE LA UNIÓ EUROPEA Títol 1 Article A

PlaçaEU

 

Ara mateix es reuneixen d’urgència els ministres d’economia del continent. No pas per parlar de com ajuda els ciutadans a sortir del pou, sinó per salvar als qui amb enganys i avidesa ens hi han entaforat. Aquelles pedres d’ahir els haurien de caure com una llosa a la consciència. Els pares fundadors de la Unió, que hi tenen els noms gravats a continuació, es remourien a la tomba si sabessin que els governants traeixen d’amagat els seus somnis aprofitant els horaris de l’Eurocopa.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »