EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

FINAL DE LÍNIA

Després d’un dia feina els tramvies han de passar pel túnel de rentat i l’estació de servei per descarregar els fitxers amb les validacions de la jornada. Si precisen d’una reparació se’ls condueixen als tallers, però la majoria s’estacionen a la platja de vies, un grapat de vies sense sortida, on esperaran que se’ls assigni el servei de l’endemà.

ViaMorta

Ja duia uns mesos en què el blog no circulava gaire fi. L’he dut a revisar i n’he detectat la causa. No descarrego bé els fitxers dels posts. La meva creativitat s’ha marejat d’anar tant en tramvia. Vol baixar-ne i estirar les cames. Sortir de la via i explorar altres camins ara que dos projectes, un d’immediat i un altre a mig termini, ens engresquen més.

3 anys i mig després de començar el viatge estaciono l’apartat del tramvia. No l’aparco definitivament en via morta. D’anècdotes tramviàries en seguiran circulant, però amb una freqüència més reduïda.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »