EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

GORG

Llegeixo al diccionari que un gorg és un clot pregon en el llit d’un corrent d’aigua, on aquesta s’entolla o alenteix el seu curs. Al Trambesòs, però, Gorg és la terminal de les dues línies més conflictives de la xarxa. La topera de via va esdevenir un mur on l’aigua més que alentir-se, s’hi aturava. Sense trobar la sortida, augmentava en silenci el seu nivell… fins el passat dissabte de matinada en què va vessar.

A cops de puny es va trencar el mur de Gorg i les aigües van sortir-ne amb ràbia, amb fortor de podridura, tacant de roig la cara d’un company.

Amb la seva cara inflada a la ment vaig asseure’m davant la pantalla. Quatre clics de ratolí per recuperar les imatges de les càmeres. Tres clics més i un enter final per arxivar la seqüència i deixar constància dels fets.

La trucada de seguretat informant-me de la seva presència a Gorg em va retornar a l’any en què vaig conduir el Trambaix. M’agradava fer la T1, amb inici i final a Bon Viatge. Una parada de nom alegre i positiu que invita a fer la línia (que no funciona els caps de setmana), no com Gorg ?pas estret d’aigües? on des d’ara els conductors hauran de fer el canvi de cabina escortats per evitar una nova emboscada.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »