EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

@pcctbs

Aquesta tirallonga de consonants és l’acrònim del Centre de Control Centralitzat de Trambesòs. Ja ho sé que no coincideix i que hauria de ser CCCT (Currants Controlant Centenars de Tramvies). Les sigles, però, signifiquen oficialment; Punt de Control Centralitzat Trambesòs. PCCTBS (Possibles Caòtiques Complicacions Tramviàries Ben Solucionades).

Des de fa pocs dies, a més, aquest acrònim ha esdevingut el nostre pseudònim, l’àlies, l’hipocorístic, el sobrenom o el nick virtual amb el que twittegem per la xarxa [no tramviària]. Hem estat uns dies piulant en proves però sembla que ara ja tot rutlla i ja acceptem viatgers.

twitpcctbs

Pugeu? Aquí no cal validar! @pcctbs

Si voleu estar al dia del que es cou a les catenàries del Barcelonès Nord res millor que seguir-nos. Us prometem piuladisses de curiositats, conyes marineres i bajanades ferroviàries en rigorós diferit. Friquisme i bon humor onegen al nostre avatar que per a les coses útils el Tram ja té el seu twitter oficial.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »