EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

METAMORFOSI

La realitat és tan apassionant com fastigosa. Res no em deixa indiferent encara que no ho sembli. M’amara tot el que prové de fora i ─per bé o per mal─ m’esclata pell endins. Aquest blog és la meva epidermis digital i darrerament ha estat al ralentí perquè la meva pell real és la que ha necessitat oxigenar-se, mudar-se per adaptar-se al meu nou estat.

Colors

Ara que torno a tenir ganes d’escriure’m veig que la pell virtual binària no s’adiu amb els canvis que he experimentat. No m’agrada compartimentar en pestanyes coses que al meu cervell estan entortolligades. No estic a gust amb el què m’ensenya la pantalla.

Canvi d’imatge. New look? Sí; però no per frivolitat digital ni per cap atac de paint. El cuc s’ha ─m’he?─ fet papallona i toca posar color allà on els arbres ja no s’hi poden posar fulles.

Porqué yo lo valgo.

Amén.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »