ANIVERSARIS
ANIVERSARIS

ANIVERSARIS

Que el temps és relatiu és tan obvi que no sé ni per a què ho escric, potser per omplir de palla una cosa que aviat està dita.

El calendari em recorda que fa un parell d’anys vaig començar a escriure aquest blog. Entre Nadal i Cap d’Any; tant li fa, perquè és evident que des de l’estiu la cosa ha perdut múscul. Per tant, no sé si cal celebrar any i mig de posts amb sis mesos d’hivernació.

Nós

Fa cinc mesos que vam acollir en Quimet a casa. Venia de quatre mesos i escaig a la gossera municipal on van calcular-li dos anys de vida. Va entrar-hi el mateix dia en què signàvem la hipoteca. Davant de tanta incertesa la burocràcia del Col·legi de Veterinaris li assigna naixement en data neutra: 1/1/2008

Ahir en Quimet feia ─legalment─ 3 anys, però a casa és com de tota la vida. Duc dies pensant-hi. Refuso l’obediència de l’auroritat de les busques de tots els rellotges que ens dicten el temps i ho dic avui sabent que cada cop que algú [re]llegeixi això tornarem a ser 2 de gener de 2011. Oi que mai no és massa tard?

Felicitats Blog pel renaixement que t’entrevec aviat.
Gràcies Quimet per celebrar-ho aquesta nit pixant-te’m al sofà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Idioma »