EL BLOG D'EN MET

Escrit a Consciència

FUM, FUM, FUM

Aquestes festes, com és tradició, tampoc s’ha guarnit el PCC amb galindaines nadalenques, però durant un parell de dies hem remugat la nadala més tradicional del cançoner català al temps que enlairàvem les nostres mirades corpreses vers els cels ben abocats als finestrals.

fumfumfum (1)

El segon Fum ─si el segon─ va aparèixer després de Sant Esteve de sota unes fustes abandonades prop d’un arbre desfullat. Potser era mort; ara segur que n’és. Malgrat el 112 els va enviar no sé on, els bombers van arribar a temps abans el fum no rostís el personal de la garita d’entrada a la cotxera.

fumfumfum (2)

Gloria in Excelsis Deo.

El tercer Fum va produir-se el dia dels Sants Innocents, ben a prop del segon. Al mateix descampat que sota fustes i plàstics amuntegats acull el self-service de tot tipus de farinetes il·legals a preu d’or. La innocentada del 112 va repetir-se enviant qui sap on els bombers abans no evitessin que la ronda i les vies del tren s’omplissin de l’esperit de Nadal.

fumfumfum (3)

fumfumfum (4)

fumfumfum (5)

Aleluya, Deo Gratias.

Toc de sometent a primera hora del matí pel primer Fum. Trucades per despertar els nostres superiors anunciant-los la notícia que embolcallat pel cablejat, entre uns contenidors dels tallers, a la nostra establia tramviària havia nascut el primer Fum. No vam haver d’avisar el 112, per això no el nostre fum no va esdevenir mai ni foc ni foto al blog.

In Sæcula Sæculorum, Amen.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

*

code

© 2020 EL BLOG D'EN MET

Autor Anders Norén

Idioma »